Hvordan forebygge gnagere og gnagere?Hovedpoengene med å bruke musefellen til musefellen

Det finnes mange verktøy for å fange rotter, og rottefellen er en av dem.Effekten av å bruke rottefeller for å drepe rotter er imidlertid alltid utilfredsstillende.Så er det noen forholdsregler for å fange rotter i rottefeller, og hvordan forebygge rotter?

Rottefelle: Rotter reagerer på nye ting, det vil si at de ser nye ting i originalminnet, så de vil ikke lett nærme seg, så gnagerbekjempelsesfirmaet minner om at hvis du plutselig plasserer en musefelle hjemme, vil musene observere hvordan mange ganger.Hvis det ikke er noen fare på himmelen, vil den bare nærme seg.De siste dagene er det generelt umulig å fange mus.

(1) Sett først rotteburet på stedet der rotten ofte hjemsøker, la den først tilpasse seg eksistensen av denne gjenstanden, rotten er veldig årvåken når den nærmer seg en ny gjenstand for første gang, og når rotten nærmer seg gjenstanden , det føles ingen fare,

(2) Etter 3-5 dager åpnes rotteburet, og rotten er mindre årvåken når rotten nærmer seg dette objektet for første gang.Legg peanøtter, brød og annen mat som rotten liker å spise i den for å lokke den.

Hvordan forebygge gnagere og gnagere?Hovedpoengene med å bruke musefellen til musefellen

Hvordan forebygge rotter

Du kjører musen ut av huset ditt, eller fanger musen i huset, men i utemiljøet er det fortsatt utallige mus som stirrer på huset ditt, så det du må gjøre er hvordan du forhindrer musen i å komme inn i huset ditt igjen .

Hvis du sjekker husets omkrets og tetter eventuelle hull eller sprekker, samt fjerner flis, løv eller annet rusk i nærheten av grunnmurene, vil det gjøre det vanskeligere for dem å komme inn. Fukting på dører, vinduer og hvor som helst ledninger og rør kommer inn.Sjekk taket og takventilene for skader eller hull og reparer etter behov, og hold takrennene rene.

Når du tetter hullene, kan du vanligvis bruke en ståltrådkule som brukes til å vaske gryter hjemme for å fylle først, og deretter fylle den med skummiddel.


Innleggstid: 21. april 2022